VEGETARIÁNUS FŐZŐTANFOLYAM
A natúrkonyha jegyében
2010. március 20., szombat 9-13 óráig
A LEVENDULA EGÉSZSÉGHÁZBAN
Hódmezővásárhely, Oldalkosár u. 7. 5/38.
Menü:
Vörös lencse pástétom
Pikáns sárgaborsó leves mungóbab csírával
Rántott szójaszelet, sült tofukocka, zöldséges árpával
Tavaszi szezámos zöldsaláta hamis tartár mártással
Firni (indiai rizspuding)
A tanfolyam tematikája:
a vegetarianizmus fajtái
a vegetariánus táplálkozás előnyei, esetleges veszélyei
a vegetarianizmus erkölcsi és egészségügyi vonatkozásai
a hagyományos főzési technikák
a fűszerezés alapelvei és fogásai
az ételek elkészítési módjai (elméleti és gyakorlati útmutató)
A tanfolyam díja: 4500 Ft
A főzőtanfolyamra jelentkezés feltétele 2000 Ft előleg befizetése. A hallgatók az elméletről és a receptekről kidolgozott jegyzetanyagot kapnak.
A tanfolyamot vezeti: Hrutka Ildikó, egészségtantanár, szakképzett vendéglátó
Elérhetőség: telefonon: 70/340-46-00
e-mailben: kripa3@freemail.hu